Szeretnél nálunk dolgozni?

Kiket keresünk?

Projektvezetőt
Házmestert
Író-előadó munkatársat
Médiafelelőst és rendszergazdát

részleteket lásd lentebb

Növekvő tevékenységünk ellátása és még hatékonyabbá tétele érdekében munkatársakat keresünk teljesidős vagy részidős állásba / projektmunkára.

Miért kell még több munkatárs? Munkahelyváltás és költözés okával tavaly és idén is csökkent a létszámunk. A missziós lehetőségek, a kapuk pedig nagyobbak, mint valaha. Anyagi hátterünk teljesen a hiten nyugszik, de nem nézhetjük tétlenül a nyitott kapukat! Hittel állásokat hirdetünk! Ha nem félsz egy ilyen lépéstől, olvasd tovább!

Ha

·         Isten elhívása tűzként ég a csontjaidban

·         missziós lelkület és lendület van benned

·         szeretnél a munkahelyeden is örökkévaló eredményekért küzdeni

·         szeretnél a munkáddal is életeket és lelkeket menteni

·         szeretnéd szaktudásodat, képességeid legjavát, tapasztalatodat mostantól kezdve egy missziós társaság erősítésére fordítani

·         van vágyad és hited egy ilyen horderejű lépés megtételére

küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet az oromhir@oromhiralapitvany.hu címre!

A feladatkörök többségénél elvárás a jelenléti munkavégzés orgoványi központunkban, de bizonyos esetekben a jelenléti/távmunka hibrid konstrukció sem kizárt.

Szolgálati lakás: Ha teljes szívvel és teljes időben csatlakoznál hozzánk, akár családostól is, de a távolság akadályoz, szolgálati lakással vagy lakrésszel tudjuk ajánlatunkat kiegészíteni!

Bérezés és egyéb feltételek megbeszélése a jelentkezés után történik, amennyiben interjúra behívjuk a jelentkezőt.

.

Kiket keresünk?

.

Projektvezetőt: 

·         Feladatkör: Sokféle jellegű missziós projekt előkészítése és lebonyolítása + alapítványi napi ügyviteli, adminisztrációs és szervezési feladatok.

·         Elvárt kompetenciák: önállóság, kreativitás, bátorság, alaposság, jó szervező- és tárgyalókészség, kompromisszumkészség, megoldáskereső szemlélet, szociális érzékenység, irgalmas szív.

·         Előnyök: jogosítvány, angol nyelvtudás, pénzügyi-, jogi-, ügyviteli ismeretek, üzleti érzék, felsőfokú végzettség, projektvezetői munkatapasztalat.

.

Házmestert:

·         Feladatkör: Épületegyütteseink (Missziós központ, Mária Otthon, Hollósi Búvárbirodalom), gépjárműveink, berendezéseink és eszközeink üzemeltetése, karbantartása, műszaki fejlesztések és beruházások előkészítése és lebonyolítása

·         Elvárt kompetenciák: műszaki és gyakorlati érzék, ezermester kéz, gazda szemlélet

·         Előnyök: jogosítvány, műszaki jellegű munkatapasztalat.

.

Író-előadó munkatársat:

·         Feladatkör: Kiadványok, játékok, feladatsorok tartalomkészítése, szerkesztése, nyelvi lektorálása + Hollósi Búvárbirodalom tartalomépítés, programfejlesztés, látogató csoportok programszervezése, fogadása és foglalkoztatása + speciális foglalkozások és előadások tartása

·         Elvárt kompetenciák: Magasszintű magyar nyelvi igény, pedagógiai érzék, jó előadókészség, kreativitás, a Z és Alpha generáció megértése és modern megközelítése, kedves/közvetlen stílus

·         Előnyök: Pedagógiai végzettség és gyakorlat, modern megközelítés, online kompetenciák

.

Médiafelelőst és rendszergazdát:

·         Feladatkör: A misszió menedzselése az online térben + a teljes információtechnikai háttér üzemeltetése. Honlapfejlesztés- és üzemeltetés, online adminisztrációs feladatok, közösségi média működtetés, rendszeres tartalmak készítése, videók rendezése és szerkesztése

·         Elvárt kompetenciák: Az informatikában való általános jártasság minimum készségszinten, művészi igényesség, kreativitás, jó kommunikációs érzék, rendszerezettség

·         Előnyök: Fiatalos lendület, angol nyelvtudás, kreativitás, a Z és Alpha generáció megértése és modern megközelítése, üzleti érzék, informatikai végzettség és munkatapasztalat

Nem feltétlenül 4 külön személyt keresünk, hanem a feladatkörök betöltését.

Karitatív munka

Az Örömhír Alapítvány 1990-es megalakulása óta folyamatosan segíti a szükségben levőket, mindig a kapott javak mennyiségének és az önkénes munkatársak aktivitásának megfelelő mértékben és módokon.

Nem ez áll elhívásunk fókuszában, és hála Istennek, sok, tőlünk szervezettebb és nagyobb hálózattal rendelkező civil és egyházi szervezet végez kiváló munkát a szegények támogatásában. Azért tesszük mi is, mert vannak, akiket éppen mi tudunk elérni és segíteni az előrejutásban.

Ruhával, játékkal, bútorral, tisztálkodási szerekkel igyekszünk segíteni elsősorban olyan családokat, ahol hiányzik az erős férfi a családból, és ezáltal maguk keveset tudnak tenni az előrehaladásukért.

Karitatív tevékenységünk formái

  • Vidéki önkénteseinken keresztül az ő lakóhelyükön történő elosztással, alkalmi jelleggel
  • Vidéki ÖrömhírPONT-okon folyamatosan
  • Helyben, Orgoványon, közvetlen módon, illetve a helyi Védőnői-, a Gyermekjóléti- és a Családsegítő Szolgálat képviselőivel kialakult együttműködéssel, akik helyzetismeretükkel segítenek bennünket eljutni a valóban rászorulókhoz
  • Postai csomagküldéssel, munkatársaink ajánlása és esetenként beérkező kérelmek alapján

Karácsonyi szeretetcsomag akcióink célja elsősorban nem segélyezés, hanem örömszerzés, és emlékeztetés a Karácsony valódi üzenetére, Jézus Krisztus felénk irányuló szeretetének a valóságára.

Skóciai partnerszervezetünk, a BLYTHSWOOD CARE jóvoltából már több, mint 15 éve átlag évi 5000 ajándékcsomag elosztását végezzük.

Te is szeretnél adni?

Hozzájárulhatsz a jótékonysági munkához.

  • Jó minőségű használt vagy új termékekkel
  • Tartós élelmiszerrel
  • Önkéntes munkával, szállítással
  • A költségekhez való pénzügyi hozzájárulással

Felajánlásodat várjuk a karitatív@oromhiralapitvany.hu címen.

Részt vennél a karácsonyi akcióban?

Bízunk benne, hogy sok nagylelkű adakozó jóvoltából a soron következő karácsonykor is kapunk elosztható ajándékokat. Töltsd le a pályázati PÁLYÁZATI ŰRLAPOT, és kitöltve küldd el a oromhira@gmail.com címre szeptember 1. és október 31. között!

Tini tábor 2023

Van már programod augusztus 13. és 18. között?

Ha nincs, szeretettel hívunk egy kalandos útra, melynek te is részese lehetsz.

Rengeteg izgalmas témával és programmal készülünk nektek, amiken keresztül megtanulhatjátok egymást és önmagatokat is Isten szemével látni.

Sok szeretettel várunk benneteket!

Tábor időpontja: 2023. Augusztus 13-18.

Helyszín: Orgovány, Vörösmarty utca 14.

Korosztály: 12-18 éves

Tábor díja: 35.000 Ft

Érdeklődni Körmöndiné Hellánál tudtok: hellaficsor@gmail.com / 06(20)886-1975

Jelentkezési határidő: 2023. május 31.

JELENTKEZÉS

További információkat a Facebook eseménynél olvashatsz.

Képek korábbi táborainkról:

Mária Otthon menedékház

A Mária Otthont Mesznéder Mária hagyatéki felajánlásaként kaptuk és alakítottuk ki mai formájára. 2007 óta szolgálja közhasznú célkitűzéseink megvalósítását. Éveken át személyre szabott délutáni oktatást végeztünk falai között, majd szolgálati lakásként funkcionált. 2019-től indult el benne új anya-gyermek programunk.

A Mária Otthonban olyan bajba jutott anyáknak és gyermekeiknek nyújtunk segítséget, akik megpróbáltatásaik között készek jó döntéseket hozni és életvitelüket pozitív irányban változtatni, és a Mária Otthonban való átmeneti tartózkodásra kapott lehetőség növeli erre az esélyeiket. Célunk, hogy a beköltöző anya a nehéz élethelyzetében gyermekével biztonságos és megfelelő körülmények között élhessen, és munkálkodhasson egy hosszabb távú, működőképes életforma kialakításán. Lakhatást biztosító lelki és szakmai tanácsadással is ott áll az anya mellett bentlakása idején.

Elsősorban olyan anyák jelentkezését várjuk, akik nem csak lakhatásukra keresnek megoldást, hanem bibliai alapú mentorálásunkat is igénylik.

.

Az Örömhír Alapítvány a következőket biztosítja
a bentlakó részére:

  • A lakás üzemeltetését, közüzemi szolgáltatásokat (víz, villany, gáz, hulladékelszállítás).
  • Egy kizárólagos használatú miniapartmant berendezéseivel és felszereléseivel együtt.
  • Az Örömhír Alapítvány közhasznú szolgáltatásainak, gyülekezeti programjainak, lelkigondozói szolgálatának igénybevételi lehetőségét.

A bentlakásért kedvezményes lakhatási hozzájárulási díjat kell fizetni, amely tartalmazza a rezsiátalányt is.  A lakhatási hozzájárulás standard mértékétől egyedi megállapodás keretében el lehet térni, illetve a hozzájárulást a Lakón kívül más, őt támogató személy vagy szervezet is fizetheti részben vagy egészben.

Befogadóképesség: max. 3 anya, gyermekekkel össz. max. 9 fő

Az otthon vezető koordinátora: Vandlikné Ficsor Renáta

.

Jelentkezés

Letölthető pdf jelentkezési lap kitöltése és elküldése e-mailen: iroda@oromhiralapitvany.hu, vagy online google űrlap kitöltésével

Telefon: 06-20-282-8392

.

Nincs szükséged erre a szolgáltatásunkra? 

Légy hálás! Ha van lehetőséged, „fogadj örökbe” egy apartmant: támogasd szolgálatunkat 1/2/3 évig, havi rendszerességgel, 5000/10000/20000/40000 forinttal!

Felajánlásodat várjuk az iroda@oromhiralapitvany.hu címen. Bankszámlaszámunk: 51700100-10023459

Tiniregényt fiúknak!

Az Örömhír Alapítvány írói pályázata

A pályázat célja:
Olyan regények születése, amelyek képesek megragadni, olvasásra bírni és megszólítani a 21. századi tini fiút. Szabad a téma- és stílusválasztás, de
• legyen a regény motiváló, értékteremtő
• erősítse a példamutató férfi identitást
• közvetítsen gyakorlatias keresztény hitet és világnézetet!


Regisztráció:
• A pályázaton történő részvételhez ezen az űrlapon regisztrálj!
• A 2023. április 30. előtt regisztrálók közül kisorsolunk 10 szerencsés nyertest, akik választhatnak maguknak elérhető kiadványaink közül két-két darabot.

Részletek:
• Beküldendő: a megírt regény (Ha nem készülsz el teljesen, akkor a már elkészült részt is beküldheted egy kiegészítő összefoglalással, hogy milyen folytatást tervezel)
• Formátum: Microsoft Word (docx)
• Terjedelem: 10000-30000 szó (A kevesebb néha több, és még akár sorozat is lehet majd belőle 😊)
• Beküldés módja: e-mailen az iroda@firemedia.hu címre
Beküldési határidő: 2023. július 31. 24:00

Publikálás:
• A zsűri által arra érdemesnek ítélt pályaműveket papír és/vagy e-book formátumban kiadjuk.
• A pályázat beküldésével a szellemi termékedet és az arra vonatkozó szerzői jogot térítésmentesen átadod részünkre (Örömhír Alapítvány, 6077 Orgovány, Vörösmarty u. 14.). A szerzői jogot írásban visszakérheted, ha írásodat 2025. december 31-ig nem publikáltuk.
• Jelen pályázati felhívással motivációt és esélyt nyújtunk alkotómunkád kibontakoztatására és publikálásra. A papíron megjelent kiadványból térítésmentesen biztosítunk számodra 50 példányt. A kiadványokat székhelyünkön veheted át.

Orgovány, 2023. február 15.

Örömhír Alapítvány

« Older posts